Paardenverkoop

Voor de aankoop van een paard mag je niet over één nacht ijs gaan, het is belangrijk dat het "klikt". Het temperament van het paard moet bij jouw karakter passen. Het gebeurt dat we je een bepaald paard afraden en zelfs helpen om elders een geschikt paard te zoeken. Kortom, we willen in de eerste plaats dat je een paard vindt waar je plezier aan beleeft!

Paard op proef

Heb je je oog laten vallen op één van onze paarden, maar twijfel je nog? Niet erg en zelfs logisch: je stapt meestal ook niet meteen in het huwelijksbootje met iemand die je maar een keertje of twee gezien hebt. Als je het wenst, kan je daarom voor een klein bedrag het paard op proef nemen. We reserveren het paard voor jou (het is dus niet meer te koop) en je kan naar hartenlust komen rijden. Zo merk je snel of het klikt en als dat zo is, trekken we het bedrag af van de aankoopprijs. Blijkt het toch niet zo'n goede match, ook niet erg: het paard komt dan weer vrij voor verkoop en jij zit niet met een miskoop.

Geen paard gevonden?

We helpen eventueel zoeken naar een geschikte kandidaat of gaan met je mee op prospectie als je elders een paard op het oog hebt maar nog twijfelt. We kennen het paardenwereldje immers door en door, vaak zien we bovendien al op de manier waarop paard en ruiter elkaar benaderen of het een goede match is of niet. Contacteer ons voor meer informatie.

Je paard verkopen

Het gebeurt dat je door omstandigheden geen tijd meer kan maken voor je paard, bijvoorbeeld omwille van medische redenen, een financiële tegenvaller of gewoon omdat je job, je familie of je studie gaandeweg meer tijd in beslag neemt. In zo'n geval kunnen we je paard aankopen. In het belang van het paard: hoe eerder je contact opneemt, hoe beter! Een paard waar maanden niet op gereden is of dat zelfs verwaarloosd is, vraagt immers weer heel wat aandacht en begeleiding.